Len tak

Len tak | Hm...

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
lentaky
Ešte väčší ... oné... ako sa čakalo...
 
vsetkovklude
vsetkovklude | 22.2.2021 11:23

Krajniaka a celý katoliban mám v zuboch, ale toto napíše len niekto, kto má pamäť akváriovej rybky...


XX
XX | 22.2.2021 11:34

Ja sa niekedy pristihnem pri myslienke, ze s Jamkatym nam tu v niecom rozhodne bolo lespie. A potom sa musim prefackat.


tlcko
tlcko | 22.2.2021 11:52

Sekulárne Francúzsko, či Nemecko majú vo vedení štátu náboženských fanatikov, keď tam sú otvorené kostoly? :-O


Len tak
Len tak | 22.2.2021 12:00

Všetko v kľude: Neboj, pamäť mám dobrú. Preto som tam napísal jasne, že zlodej.

Ale začínam kalkulovať zhruba takýmto spôsobom :

a) Robko s Peťkom šéfujú na piesočku. Nastavia také podmienky, že ak deti urobia 10 pieskových koláčikov, Robko s Peťkom si 5 ujebú pre seba.

b) Igorko s Milankom šéfujú na piesočku. Urobia taký chaos, že deti nemajú formičky, nemajú jasné pravidlá, že piesoček sa žrať nemá, a v podstate nemajú ani piesok, lebo im do toho napršalo blato ( čo nie je Igorkova chyba ). Blato sa nedarí dostať z pieskoviska, ani modlitbami. Deti uplácajú ledva 5 zablatených pieskových koláčikov.


Uvažujem, čo je lepšie, a či by Robko s Peťkom neboli lepší pri čistení piesočka.

Vôbec nie som hrdý na seba za takéto úvahy.


blackota
blackota | 22.2.2021 12:39

tlcko> v nemecku nemaju ludia asi nasrate v hlavach, a vedia, ze je odporucanie obmedzit socialne kontakty a zhromazdovanie sa, tak kostoly nechrani pred virusom vyssia moc a plati to aj pre ne.

a vo francuzsku je to bez rizika, tam je to tak nejako mfp ci su otvorene, alebo nie ;)


vsetkovklude
vsetkovklude | 22.2.2021 12:40

XX: aj ja som sa raz pristihol pri takejto úvahe, tiež som sa musel prefackať :)

Len tak: kalkuluješ zle, lebo keby išlo o 5 pieskových koláčikov, tak povedzme, ale tu ide o to, že my sme Robka s Peťkom pristihli pri tom, ako nakladali pieskovisko na Tatrovku, ktorú nám uyebali a chceli ho preniesť za plot svojej záhrady, aby sa s ním mohli hrať len oni. Veru nemáš byť na čo hrdý, keď si zabudol, ako nám takmer z pred nosa ukradli štát...


Len tak
Len tak | 22.2.2021 12:47

Veď, veď... ak budeme rozvíjať túto úvahu, tak za Matoviča je už Tatrovka bez kolies a ani neštartuje, plot pováľaný a do pieskoviska serú psy.


Nathanael
Nathanael | 22.2.2021 13:55

Len tak: No, lenže Robkovi tam nestihlo napršať. Takže netušíme, koľko koláčikov by sa produkovalo, ale dá sa predpokladať, že oni by si tých 5 zobrali vždy...


| 22.2.2021 13:58

nj vazeni, je to smutne, ked mame na vyber medzi hovnami a srackou. a najsmutnejsie je, ze si za to mozeme sami.

XX, vsetkovklude, ja viem, ze vam take myslienky nerobia dobre, ale bohuzial Len tak ma pravdu. smeraci su zlodeji par excelence, ale matovic a spol su kompletne neschopni magori. ak zlodeja usvedcis a odsudis, mozes mu aspon nakradnute skonfiskovat. ale skody, co narobi kompletne ineptna "vlada" budu davat dokopy este generacie.


| 22.2.2021 14:12

XX, vsetkovklude, este by ma zaujimal jeden vas nazor a skuste mi odpovedat bez nejakych 'ale'.
myslite si, ze by vlada pod vedenim pellegriniho dokazala lepsie riadit stat (hlavne za tejto situacie) ako vlada igora matovica?

ps. mam velmi daleko od fanusikov smerohlasu a im podobnym dezolatom...


vsetkovklude
vsetkovklude | 22.2.2021 14:18

Len tak, je možné, že to tak v rámci svojej bubliny nevnímam, no nemyslím, že je to taká hrôza

anonym, hej máme blbý výber a môžeme si zaňho sami, no spraviť tú istú chybu 2x je také...debilné riešenie. V Smerohlase vidím 2 druhy ľudí, jedni sú neschopáci, ktorí to len dobre maskujú a tí druhí sú schopní všetkého. Vymenuj mi jedného slušného odborníka na čokoľvek v Smerohlase... Zlodeja neusvedčíš, ak ho kryje polícia, prokuratúra a justícia, všetci sme to už mali možnosť vidieť.

Pre všetkých, čo sú nalomení, tu je pán, ktorý dnes hlása, že každý by mal dostať 2-3 FFP2 respirátory. Medzitým nominant jeho strany stihol vyriešiť zlaté tehličky pre seba:


vsetkovklude
vsetkovklude | 22.2.2021 14:20

anonym, nemám vešteckú guľu a nie som naklonený sociálnym experimentom...za mňa NIE!


blackota
blackota | 22.2.2021 14:24

"|" nedokazali, tak, ako nedokazali v tomto state nic ine, ako za 12 rokov nakompletku rozkradnut este aj to, co ostalo po meciarovskej rabovacke.

ale verim tomu, ze smerohlas bude mat slusne preferencie, tato krajina potrebuje este takych 150 rokov, aby dohnala deficit voci klasickym europskym demokraciam, ktory ma proste historicky - tu nebudes mat uspech s tym, ak slubis churchillovske "pot a slzy", tu budes mat uspech s tym, ak povies, ze mas jednoduche a bezbolestne recepty a riesenia na vsetko, a pecene holuby do huby. co na tom, ze to je uplna blbost.

slovak nerozmysla tak, ze zlodej, ktory parazituje na state okrada v konecnom dosledku jeho decko v skole, alebo babku v nemocnici, a ako tomu zabranit - slovak zlodejovi zavidi, ze nemoze kradnut rovnako.


vsetkovklude
vsetkovklude | 22.2.2021 14:34

blackota: pod toto sa podpisujem


Len tak
Len tak | 22.2.2021 14:36

Blackota, a ty si čo ? Róm či Maďar ? Lebo ak si Slovák, tak kľudne pridaj, že Slovák posudzuje Slovákov paušálne podľa svojich najhorších vlastností.

Za mňa: v prvom rade nevoliť nikoho, kto sa obtrel o KDH. Ak škrtneme vycomingoutovaných zlodejov zo SMEROHLASU a slovenskú národnu straku SNS, tak zostane Sulík, zdiskreditované maďarské strany a progresívci.


vsetkovklude
vsetkovklude | 22.2.2021 14:42

Len tak, výpočet dobrý, vo výsledku Ti chýba Za ľudí. Keby tento národ bol normálny, tak vládne SaS + Za ľudí + PS a Spolu, ale toho sa nedočkáme, lebo blackota má v hodnotení národa pravdu, trochu odstupu do toho zosobňovania poprosím... Ty sa v tejto krajine cítiš naozaj dobre? Nepripadáš si niekedy ako ústave pre choromyseľných? Na ulici, v práci, na úrade, na sociálnych sieťach, nič? Pohoda?


XX
XX | 22.2.2021 14:50

Ja tiez rozhodne nie som fanusik.smerohlasu a prizavam sa, mala som celkom rada Matovicove saskarne z opozicie. Alena to.aby som ho volila, je to malo. Politika nema byt tragikomedia. Osobne si myslim, ze by Pellegrini lepsie zvladal krizovu situaciu a komunikaciu. Sama som zdielala jeho video este z postu ako premiera, ked nam zacala korona. Komunikacia robi velmi vela v krizovych situaciach ako je korona. Nebudeme si klamat, Pelle komunikuje troski inak ako Matovic :) to neznamena, ze by som tu chcela vladu smerohlasu.


Len tak
Len tak | 22.2.2021 14:52

Za ľudí som zabudol... fakt. Ale nepáčia sa mi ani nihilistické reči typu Blackota. Ak si myslíš, že má pravdu, tak tam pridaj aj niečo o kadení do vlastného hniezda.
.
Necítim sa tu dobre, ale inú krajinu nemám.


| 22.2.2021 15:13

vsetkovklude, neviem co myslis pod socialnym experimentom. podla mojho nazoru zazivame najvacsi socialny experiment prave pod taktovkou sucasneho vedenia.
opytam sa ta inak: myslis si, ze matovic riadi krajinu lepsie ako ju riadil pelegrini?

myslite si (hocikto kto by chcel odpovedat), ze bu bola prijatelna teoreticka koalicia hlas+sas ako prevencia pred navratom fica? je to silna spekulacia, pretoze do volieb mozu byt pomery preferencii uplne inde, ale v sucasnosti sa to zda ako jedine vychodisko.

este raz chcem zdoraznit: smerohlas NIE JE moj favorit, som len zvedavy na nazory


Len tak
Len tak | 22.2.2021 15:45

HLAS ako prevencia pred návratom Fica je málo. Zlodejov treba odhaliť, zabaviť majetok ( bude to bolieť, Kali, však ? ) a potrestať.

Hlas nemôže odhaliť a potrestať nikoho, pretože by šiel sám proti sebe.


blackota
blackota | 22.2.2021 15:48

lentak> co places, nasiel si sa tam? ;) co na tom, co som napisal nie je pravda? a neseriem si do vlastneho hniezda, lebo sa za slovaka nepovazujem ;) staci taka odpoved?


"myslite si (hocikto kto by chcel odpovedat), ze bu bola prijatelna teoreticka koalicia hlas+sas ako prevencia pred navratom fica? je to silna spekulacia, pretoze do volieb mozu byt pomery preferencii uplne inde, ale v sucasnosti sa to zda ako jedine vychodisko"

a toto samozrejme je blbost ako voda v kosi, vlhky sen hlupakov, co hladaju sami pred sebou dovod a ospravedlnenie, aby volili ficovho tajtrlika prezleceneho za chrumkaveho pelleho - zabudni na nejaku koaliciu sas a hlas, to je naozaj mimo vsetkych uvah, sulik nie je hlupak, a roky v opozicii ho vytrestali dostatocne za to dobrodruzstvo s radicovej vladou, on vie velmi dobre, ze pravicovy / liberalny volic neodpusta a ak by siel do koaly so smerohlasom, tak skonci ako bela bugar


| 22.2.2021 16:37

blackota, vzhladom na tvoju aroganciu a nadutost nemam velmi chut s tebou diskutovat, ale skusim aspon takto:
nepytal som sa, ci by taka koalicia naozaj vznikla, ale ci by bola prijatelna. podla tvojej reakcie odhadujem, ze pre teba nie. za predpokladu sucasneho rozlozenia sil by teda vznikla koalicia hlas+smer, co by znamenalo zaruceny navrat zlodejskej mafie a pravdepodobna snaha o prepustenie vsetkych, ktorych by medzitym odsudili.

co je vlhky sen hlupakov a kto za co hlada ospravedlnenie ma nezaujima. ja som volic sas od kedy vznikli a to nie kvoli sulikovi, ale napriek nemu. navyse, pokial si neserie do huby, tak v dalsom obdobi uz predsedom sas nebude. hlas ani nic jemu podobne by som nikdy nevolil, ale je to stale lepsia volba ako fico, kotleba a bohuzial aj ako matovic. a teoreticka koalicia s niekym normalnym by ich mohla drzat v limitoch, pretoze pelle je pragmatik. bez ohladu na to, ako by sa mi z toho dvihal zaludok.


Len tak
Len tak | 22.2.2021 16:50

blackota: ani ja ťa nepovažujem za slováka, v pohode. Ani ty sa nepovažuješ. Zhodli sme sa. Len škoda, že máš slovenské občianstvo. Nerozmýšľal si o maďarskom ? Alebo o anglickom ? Mohli by si ťa nechať niekde v Sheffielde.


vsetkovklude
vsetkovklude | 22.2.2021 16:59

Ako volič SaS, niesom za koalíciu Hlas+SaS, niežeby som si to nevedel predstaviť, ale presne ako píše Len tak, zastavilo by to stíhanie zlodejov, lebo proti sebe Hlas nepôjde. Nechcem už nikdy návrat toho čo tu bolo, ale viem si predstaviť aj lepšie. Problém je, že 30% voličov v tejto krajine tento môj/náš pohľad nezdieľa.

Chalani, prestaňte sa tu bezhlavo urážať, to je akoby sa pobili dvaja, čo stoja na jednej strane barikády :)


blackota
blackota | 22.2.2021 17:52

len tak> ok, a nieco k veci nemas? co z toho, co som napisal, nie je pravda? ;) ze v tejto krajine volici uz 25 rokov volia populistov a zlodejov? alebo ze vacsinove nastavenie je "kto nekradne, okrada rodinu"? alebo ze pamat slovenskeho volica je tak mozno 1/4 roka? staci si pozriet vyvoj preferencii po kauzach, ktore by v kazdej normalnej krajine znamenali koniec vlady? ;) nemozes byt nasraty na zrkadlo, ak ukazuje, ze mas krivu hubu :)


"|" :) ty sam dobre vies, ako to mas s volbami a koho si volil, ja len viem, ze to, co si popisal, je uplna blbost, co nedava zmysel :) ludia v SaS nie su vytreti politicki samovrahovia, a nemaju ziaden dovod ist do partie s niekym, kto sa obklopil len zlodejmi, pricmrdkavacmi, a potkanmi, co zdrhli z potapajucej sa lode. tomu sa nehovori "pragmaticka natura", ale "potkania natura" mojko. a ty si tiez len taky potkan zjavne ;)


| 22.2.2021 18:16

aha blackota, takze sme slkzli do osobnych urazok. nic nove na gulasi, takych tu uz bolo.

je to polutovaniahodne, pretoze prave taki ako ty su dovodom rozkladu tejto spolocnosti. arogantni, neschopni kultivovaneho prejavu, neschopni pochopit zakladne premisy debaty, napriek tomu, ze boli opakovane vysvetlene, srsiaci urazkami dokonca aj na ludi vo svojom nazorovom okoli.

ak sa nepovazujes za slovaka, odid do krajiny, ktoru povazujes za svoju domovinu. bude tu bez teba cistejsie. dalej ma nezaujimas.


Len tak
Len tak | 22.2.2021 18:19

Súhlas s príspevkom 18:16.


blackota
blackota | 22.2.2021 18:29

:) "blackota, vzhladom na tvoju aroganciu a nadutost nemam velmi chut s tebou diskutovat" napisal panko, co par minut potom knura o osobnych urazkach, ano?

lentak> ok, len este teda odpovedz na to, co som sa pytal, a uved, co z toho nie je pravda, inak si seres do huby :)


Len tak
Len tak | 22.2.2021 18:35

Blackota: pýtal som sa prvý, neodpovedal si. Si róm alebo maďar?


vsetkovklude
vsetkovklude | 22.2.2021 18:37

blackota, zbytočne urážaš, som presvedčený, že Len tak ti je názorovo hodne blízko (ako aj ja) s drobnými odchýlkami, trochu pokory do toho názoru, trochu mi pripomínaš mňa pred 30tkou :) Bol som výbušný, nekompromisný, preto aj môj názor ostal často nevypočutý, čo ako dobrý bol ;)


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader